Autokross: Sportistu sapulce 21. martā Ogrē

Viesturs Saukāns Galvenais redaktors
06.03.2015
17:02

Sestdien, 21. martā pl.10:00 Ogrē, Hotel Club 1934 notiks LAF Krosa komisijas sportistu sapulce, kurā aicināti piedalīties Latvijas autokrosa čempionāta dalībnieki. Šī būs iespēja arī pavirzīt uz priekšu licencēšanās procesus un citas nianses, kā arī kopīgi sagatavoties gaidāmajai sezonai.

Informācija par sapulci: 29264457 (Inta), autokross@laf.lv.

Tikmēr aizvadītajā trešdienā LAF telpās notika Krosa komisijas padomes un pieaicināto Smiltenes un Vecpils autotrases organizatoru sapulce. Tika izrunātas nianses šā gada posmu gatavošanai un norisei.

Asākās diskusijas izraisījās attiecībā uz Tepera autotrases pēdējo sezonu pieredzi trases līkumus saudzējošo riepu izvietojumu. Tika nolemts, ka, ja rīkotājs nevar  trasi sagatavot, neizmantojot riepas trasē, tad lai tās paliek, taču izvietotas pareizi, korekti iezīmējot trases iekšmalas līkuma konfigurāciju. Respektīvi, riepas nedrīkst būt kā viens vai divi atsevišķi šķēršļi trasē, kuros iekšmalā esošo mašīnu var iespiest un sasist. Riepām jābūt izkārtotām vienai blakus otrai, veidojot it kā nepārtrauktu iekšmalas līniju. To, kā pareizi riepas izvietot, trases shēmā iezīmēs arī trašu pieņēmējs/komisārs, zīmējumu nododot organizatoram, lai vieglāk izprast būtību.

Kopumā sezonas tendences ir zināmas, sacensību kalendāri un nolikums Latvijas čempionātam ir publicēts.

Dalies ar šo ziņu
Seko Autocross.lv sociālajos tīklos
Facebook

Autocross.lv

Instagram

Autocross.lv

Twitter

@autocrosslv

Draugiem

AutocrossLv

WhatsApp

+37126579000

Telegram

t.me/autocrosslv